AALBORG / RENOVERING AF VILLA

GENNEMGRIBENDE RENOVERING FRA KÆLDER TIL KVIST - BADEVÆRELSER, KØKKEN, FACADE SAMT UDEAREALER. OPGAVEN VAR AT OPDATERE HUSET TIL EN MODERNE BOLIG.

DET OPRINDELIGE  SORT/HVIDE LOOK ER BLEVET BLØDT OP MED EN SMUK GRÅBRUN FARVE, OG VINDUER OG TRÆBEKLÆDNING ER SKIFTET TIL VARMT EGETRÆ.

INDKØRSLEN OG DET NYE TERRASSEOMRÅDE HAR FÅET EN  GUL BELÆGNINGTEGL I SILDEBEN - EN FORTSÆTTELSE AF DET ORIGINALE SILDEBENSPARKET INDENFOR SOM FORENER INDE OG UDE I EN FLYDENDE HAMONISK OVERGANG.

TERRASSEN ER BLEVET EN SKØN OASE MED SPECIALDESIGNET BÆNK OG NEDGRAVET HYNDEBOKS, SOM OGSÅ KAN BRUGES SOM SOFA-SOLSENGS-HJØRNE.. DER ER BLEVET LAVET EN TÆTTERE BEPLANTNING MELLEM INDKØRSEL OG TERRASSE, SÅLEDES AT BILERNE VISUELT ER GEMT VÆK. 

INDENFOR ER DER LIGELEDES BLEVET PLADS TIL SPECIALLØSNINGER - EKSEMPELVIS EN INDBYGGET REOL RUNDT OM VINDUET I STUEN.

DER ER GENNEMGÅENDE VALGT MATERIALER SOM PATINERER SMUKT, SÅVEL UDE SOM INDE. MURSTENSKLINKER, EG, CORTEN, BROSTEN ÆLDES ALLE MED YNDE OG DET SAMME GØR  EGETRÆSKØKKENET MED NATURSTENS BORD- OG  VÆGPLADE. ALLE DE VALGTE MATERIALER ER NØJE AFSTEMT MED HINANDEN OG DERFOR FREMSTÅR  HUSET IDAG SOM ET SAMLET, OPDATERET HELE.

FØR

FØR